Kategorier
Nyhedsbrev

Om os

Virksomheden

Garn.dk har sit udspring i Væveværkstedet i Barrit. Et familiefirma, som startede i 1972.

Vævning og plantefarvning var hovedprioritet og naturfibre, miljø og økologi en selvfølge.

Garn.dk har udviklet sig, og siden 1996 har ”håndstrikkegarner ligget i front”. Men filosofien om økologiske garner og miljøvenlige farver spiller stadig en central rolle i vores bestræbelser på at udvikle og finde lækre garner, som resulterer i flotte og langtidsholdbare produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Om det er en lækker lun vams, som man bare flytter ind i, eller det er det smukke tæppe, som børnene slås om, så er der lagt megen tid og følelse i netop dette unikke produkt, og så skal det være noget, der kan holde længe.

Vi elsker farver. Følelser og farver er for os nært beslægtede, derfor har vi en stor farvepalet i alle vores garnkvaliteter. Det betyder, at det unikke præg som det enkelte håndarbejde udstråler, kan nuanceres endnu mere personligt.

Også her spiller miljøtanken ind, da de fleste af vores farver, som er nøje udvalgt, er farvet med AZO-frie farver dvs. de er giftfrie.

Vores udvalg af design skabes af designere, som har stor fagligt kundskab, international erfaring og stort kendskab til vores garner, hvilket resulterer i unikke design til de helt rigtige garner.

Derfor kan Garn.dk med mange år i branchen og i tæt samarbejde med vores leverandører, garanterer garn af høj kvalitet til rimelige priser til alle garnnørder der væver, maskinstrikker, håndstrikker og hækler.


Nyhedsbrev